03 326 64 64 Ma - Vr: 07u30 - 14u30  info@lepaindanvers.be

Broodjes voor bedrijven

Le Pain d'Anvers, uw leverancier van een ruime waaier van Lunches, huisbereide broodjes, soep, kleine gerechten en verfijnde catering - afgestemd op uw wensen.

Sinds 1994 levert het team van "Le Pain d'Anvers" een ruime waaier van kraakverse belegde broodjes in en om Antwerpen.

Ons assortiment is door de jaren heen voortdurend geëvolueerd om aan de smaak en wensen van onze klanten te beantwoorden. We willen immers regelmatig iets nieuws aanbieden, want een "afgezaagd" aanbod is niet aan onze klanten, noch aan ons besteed. Zo hebben we elke maand "het broodje van de maand" dat u tegen een speciale prijs wordt aangeboden, naast onze andere speciale aanbiedingen.

Online bestellen

Op vraag van onze klanten hebben we een online bestelsysteem ingevoerd zodat u elke werkdag online uw lunchbestelling kan doorgeven.

Verfijnde Catering

Naast onze broodjes voor bedrijven hebben we in de loop der jaren ook een hoogstaande cateringdienst uitgebouwd. Wij bieden geen standaardaanbod aan. We denken graag met u mee en doen u een aangepast voorstel afhankelijk van uw wensen en ideeën.

Of het nu om een bedrijfsfeest, receptie of een ander event gaat, Le Pain d'Anvers zorgt steeds voor de hoogste kwaliteit, een professionele organisatie en een vlotte en vriendelijke bediening.

Neem ook eens een kijkje naar onze fotogallerij.

Voor verdere informatie en inlichtingen, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Le Pain d'Anvers is sinds juli 2008 A+ diplomahouder, ter promotie van de stad Antwerpen.